stcrt-2009-6132-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘3b/4, ’t Haeghendal, kavel 14A en 14B, 2008’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘3b/4, ’t Haeghendal, kavel 14A en 14B, 2008’ met ingang van woensdag 6 mei 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Renkum.

Het bestemmingsplan heeft betrekking maakt de bouw van twee rijwoningen in het midden van het projectgebied 3b/4, Noord te Renkum mogelijk. Het plangebied ligt in het noorden tegen de woonbebouwing aan de Meester van Grolweg aan. In het oosten ligt op enige afstand de Bram Streeflandweg en in het westen ligt op enige afstand de Hogenkampsweg. Ter plaatse is eind 2008 vrijstelling verleend voor de bouw van één vrijstaande woning. Deze wordt nu vervangen door twee rijwoningen. Deze rijwoningen komen te liggen aan de reeds met vrijstelling verleende rijwoningen ten westen hiervan.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven