stcrt-2009-6127-001.png Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied 1e Herziening

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening maken burgemeester en wethouders van Montfoort bekend dat de raad in zijn vergadering van 20 april 2009 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1e Herziening’ gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen hebben betrekking op de voorschriften. De aangebrachte wijzigingen in de voorschriften staan vermeld in het raadsbesluit met de daarbij behorende wijzigingskaarten.

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1e Herziening’ en het raadsbesluit met wijzigingskaarten zijn vanaf 14 mei 2009 gedurende zes weken in te zien in het stadskantoor, Kasteelplein 5 te Montfoort (kamer 2.12) op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu (telefoonnummer 0348-476471). Ook kunt u het bestemmingsplan en het raadsbesluit met bijlage inzien via onze website (www.montfoort.nl).

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, bij Gedeputeerde Staten van Utrecht schriftelijke bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan daarin wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp, kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn bij Gedeputeerde Staten daartegen schriftelijke bedenkingen inbrengen.

U dient de bedenkingen te richten aan het college van Gedeputeerde Staten van Utrecht, Postbus 80300, 3508 TH te Utrecht.

Montfoort, 13 mei 2009

Burgemeester en Wethouders van Montfoort,

R.E.C. Kleijnen,

secretaris.

E.L. Jansen,

burgemeester.

Naar boven