stcrt-2009-6110-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Hofland-Oost

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 7 mei 2009 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Hofland-Oost’, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt op het stadskantoor te Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze termijn te bekijken op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → Wonen & omgeving → bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan betreft de bestaande bebouwing in de wijk Hofland-Oost. Tevens is voor deze wijk een uitbreiding voorzien ten zuidoosten van de bestaande bebouwing. Hier zijn 115 woningen gepland. De planologische regeling voor deze uitbreiding wordt gekoppeld aan de algehele herziening van het bestemmingsplan ‘Hofland-Oost’.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor een ieder de gelegenheid om tot en met woensdag 17 juni 2009 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoon 0348-476400.

Montfoort, 29 april 2009

Burgemeester en Wethouders van Montfoort,

R.E.C. Kleijnen,

secretaris.

E.L. Jansen BA,

burgemeester.

Naar boven