stcrt-2009-6108-001.png Vooraankondiging bestemmingsplan WSV’30 Middentil

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Wormerland bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de herontwikkeling van het WSV'30 sportcomplex en het terrein van het voormalig tuincentrum Koelemeijer aan de Dorpstraat te Wormer. Het plangebied wordt globaal begrensd door woonpercelen van de Dorpsstraat (aan de noordzijde), de woonwijk Middentil (westzijde), de ijsbaan (oostzijde) en het landelijk gebied van Wormer (zuidzijde). Het plangebied heeft een oppervlakte van circa 7,5 hectare en kan in de toekomst compacter worden opgezet, waardoor naast een nieuw sportcomplex ruimte ontstaat om op deze locatie circa 92 woningen te bouwen.

Inzage

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Besluit ruimtelijke ordening wordt hier gemeld dat met ingang van 2 april 2009 het voorontwerp bestemmingsplan ‘WSV'30 Middentil’ voor een periode van 6 weken voor iedereen ter inzage ligt (tot en met 14 mei 2009). Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Koetserstraat 3 te Wormer en op de website www.wormerland.nl.

Inspraak

Gedurende de inspraakperiode kunnen ingezetenen van de gemeente Wormerland en belanghebbenden reageren. Uw inspraakreactie kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20, 1530 AA Wormer. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge inspraakreactie. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer S. Bukman, telefoonnummer (075) 642 91 21 en emailadres: s.bukman@wormerland.nl.

Wormerland, 23 april 2009

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de secretaris,

M. van den Hende.

De burgemeester,

P.C. Tange.

Naar boven