stcrt-2009-6106-001.png Wijziging bestemmingsplan ‘Kom Meliskerke’

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 24, lid 2, sub c van het bestemmingsplan, maken burgemeester en wethouders van Veere bekend dat wij hebben besloten om, met toepassing van art. 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘Kom Meliskerke’ te wijzigen voor: het bouwen van een woning Valkenburgstraat 13 te Meliskerke.

Tegen het voornemen tot het verlenen van ontheffing zijn geen zienswijzen ingediend, waarvan bij deze, op grond van artikel 3:18, lid 4, van de Algemene wet bestuursrecht, mededeling is gedaan.

Het besluit ligt gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De termijn van ter inzage legging start de dag na de onderstaande datum van publicatie en eindigt op 10 juni 2009. Het besluit en de daarbij behorende stukken zijn eveneens te zien op de website van de gemeente, www.veere.nl.

Tegen dit besluit kan door een belanghebbende een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet dat doen binnen zes weken vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, dat wil zeggen vanaf de tweede dag na de onderstaande datum van publicatie. In het beroepschrift moet in elk geval worden vermeld naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en de redenen waarom beroep wordt ingesteld. Het beroepschrift moet ondertekend worden. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet U griffierecht betalen.

Ook al dient u een beroepschrift in, het wijzigingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Als u dat wilt voorkomen, dan kunt u tegelijk met het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet voor een dergelijke voorziening griffie-recht betalen. Indien u gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan een verzoek om voorlopige voorziening indient, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor meer informatie over de hoogte van de betalen griffierechten kunt u contact opnemen met de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak tel. 070-4264426.

Domburg, 29 april 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven