stcrt-2009-6087-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006, partiële herziening Visvijvers, Hondenveldsweg te Reutum’

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het volgende bekend.

Met ingang van woensdag 29 april 2009 ligt gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen, voor een ieder ter inzage het besluit van Gedeputeerde Staten van Overijssel van 31 maart 2009 nr. 2009/044116 tot algehele goedkeuring van het bestemmingsplan ’Buitengebied 2006, partiële herziening Visvijvers, Hondenveldsweg Reutum’ alsmede een exemplaar van dit bestemmingsplan. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bestaande visvijver welke wordt ingericht als commerciële visvijver met daarbij behorende bebouwing.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kan met ingang van woensdag 29 april 2009 gedurende een termijn van zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door de belanghebbende die tijdig bij Gedeputeerde Staten bedenkingen heeft ingebracht en door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn bedenkingen niet tijdig bij Gedeputeerde Staten heeft ingebracht.

Indien beroep is ingesteld kan ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet Bestuursrecht de voorzitter van de genoemde Afdeling Bestuursrechtspraak worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Ingevolge het bepaalde in artikel 28, zevende lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt een besluit van Gedeputeerde Staten omtrent goedkeuring van een bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien echter beroep is ingesteld en er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend binnen de beroepstermijn, treedt het besluit van Gedeputeerde Staten ingevolge artikel 56b, eerste lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven