stcrt-2009-6055-001.png Vaststelling bestemmingsplanwijziging ‘Buitengebied Wijziging 2008 Moleneind’

Burgemeester en wethouders van Maasdriel maken bekend, dat zij op 31 maart 2009, ongewijzigd, hebben vastgesteld het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Wijziging 2008 Moleneind’.

De bestemmingsplanwijziging regelt het wijzigen van de vorm de vorm van het bestaande agrarische bouwperceel dat behoort bij het perceel Moleneind 11 te Alem. De wijziging betreft concreet de percelen kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie B nummers 312 D en G en 313 G. In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied, Binnendijks deel’ hebben de percelen Moleneind 11 en omgeving te Alem de bestemming ‘Agrarisch gebied met landschaps- en cultuurhistorische waarden’ er is een gekoppeld bouwperceel aanwezig. De wijziging van de vorm van het agrarische bouwperceel maakt het mogelijk dat er direct naast de bestaande melkrundveestal nog een stal gerealiseerd kan worden.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken ligt van 1 mei 2009 tot en met 11 juni 2009 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

Tijdens de inzagentermijn kan beroep worden ingesteld bij de Raad van State door:

  • diegenen die tijdig hun zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt (er zijn echter geen zienswijzen ontvangen);

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de procedure overeenkomstig afdeling 3.4. Awb hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Het beroep kunt u richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-GRAVENHAGE. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Raad van State.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Zweerus, tel. 0418-63 84 91, of mailen naar info@maasdriel.nl t.a.v. A. Zweerus.

Naar boven