stcrt-2009-6050-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Op de Bleek’ in Eibergen

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben op 10 april 2009 het bestemmingsplan ‘Op de Bleek’ (Eibergen) goedgekeurd. Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 29 april 2009 tot en met 9 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Het goedgekeurde bestemmingsplan richt zich op de ontwikkeling van het woongebied ‘Op de Bleek’ dat ligt tussen de Fabrieksstraat, het Koeweidepad, de Berkel en de voormalige spoorlijn Eibergen-Neede in Eibergen. Tot het plangebied hoort ook een strook langs de Berkel in het noordoosten van het bedrijventerrein De Mors.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een belanghebbende die tijdig zijn bedenkingen bij Gedeputeerde Staten heeft ingebracht of die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zijn bedenkingen bij Gedeputeerde Staten in te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Het goedkeuringsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan de indiening van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven