stcrt-2009-6044-001.png Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan landelijk gebied 1992 ten behoeve van westeindseweg 7

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van woensdag 6 mei 2009, gedurende een termijn van zes weken, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van een partiële herziening van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 1992.

Deze partiële herziening heeft betrekking op het agrarische bedrijfsperceel aan de Westeindseweg 7.

Naast het agrarische bedrijfsperceel aan de Westeindseweg 7 ligt het voormalige agrarische perceel aan de Westeindseweg 6. Laatstgenoemd perceel wordt inmiddels gebruikt voor burgerwoondoeleinden. Dit kan de bedrijfsvoering van het agrarische bedrijf aan de Westeindseweg 7 belemmeren.

Doel van de ontwerp-partiële herziening van het bestemmingsplan is, het veiligstellen van de bedrijfsvoering van het agrarische bedrijf aan de Westeindseweg 7, en het mogelijk maken van de gewenste uitbreiding daarvan. Hiertoe wordt het agrarische bedrijfsperceel aan de Westeindseweg 7 aangepast.

Omtrent het voorontwerp van de partiële herziening is één inspraakreactie ingekomen. Deze is deels verwerkt in het ontwerpplan.

Het ontwerpplan ligt ter inzage in het gemeentehuis, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (Noordbuurtseweg 27 te Zoeterwoude), op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagen tevens van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Tevens staat het ontwerpplan op de gemeentelijke website www.zoeterwoude.nl, bij ‘plannen & projecten/ruimtelijke plannen/ruimtelijke plannen in voorbereiding’, onder ‘overige ruimtelijke plannen’; ‘partiële herziening Westeindseweg 7’.

Gedurende de periode van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude.

Zoeterwoude, 29 april 2009

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude,

de secretaris,

W.A.M. Zoetemelk-van der Hulst.

De burgemeester,

E.G.E.M. Bloemen.

Naar boven