stcrt-2009-6043-001.png Ontwerp vrijstellingsbesluit ex artikel 19, lid 2 WRO, Schoollocatie

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken bekend dat zij op d.d. 21 april 2009 besloten hebben om in te stemmen met het ontwerp vrijstellingsbesluit ten behoeve van het realiseren van 20 huurappartementen (inclusief kinderopvang Humanitas), 12 koopappartementen en 9 grondgeboden koopwoningen op de Schoollocatie (Chopinstraat) te Millingen aan de Rijn.

Ingevolge het gestelde in artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt voornoemd ontwerp vrijstellingsbesluit en de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing met ingang van maandag 4 mei 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage op maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur–12:30 uur en op dinsdagavond van 18:00 uur tot 19:30 uur bij de inwonersbalie van het gemeentehuis te Millingen aan de Rijn. Voor de 20 huurappartementen (inclusief kinderopvang Humanitas) liggen ook de stukken behorende bij de bouwaanvraag ter inzage. Tevens zijn de stukken digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn of haar zienswijzen tegen dit ontwerp vrijstellingsbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn.

Naar boven