stcrt-2009-6034-001.png Bekendmaking ontwerpbouwvergunning en ontwerpprojectbesluit

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij de volgende bouwvergunning met projectbesluit ingevolge artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening, willen verlenen:

  • Venlo, Smeliënstraat, ‘Ons Huis’ ten behoeve van een kantoorruimte en het herontwikkelen van naastgelegen en aangrenzende terreinen voor het realiseren van 16 appartementen en vijf grondgebonden woningen (20090160).

De bekendmaking van de ontwerpbesluiten vindt tevens plaats op de gemeentelijke website (www.venlo.nl) én in het lokale huis-aan-huis blad (E3-journaal) op woensdag 29 april 2009. De ontwerpbouwvergunning en het ontwerpprojectbesluit en overige stukken (met uitzondering van de bouwtekeningen) kunnen ook als pdf-bestand worden gedownload.

Beide ontwerpbesluiten en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 30 april 2009 tot 11 juni 2009 van 09.00 uur tot 14.00 uur bij het loket Bouwen en Verbouwen in de Stadswinkel, Peperstraat 10, Venlo, voor een ieder ter inzage.

Binnen deze termijn kan een ieder, zienswijzen (naar eigen keuze) mondeling dan wel schriftelijk, tegen het ontwerpprojectbesluit, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo onder vermelding van ‘zienswijzen tegen’ en het tussen haakjes geplaatste registratienummer. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 63 20.

En:

Zienswijzen kunnen ook via het e-mailadres: bouwen-admin@venlo.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of meer dan 5Mb worden niet ontvangen. Voorts moet het bericht met zienswijzen aan de voorwaarden van het protocol (zie hiervoor de gemeentelijk website) voldoen.

Naar boven