stcrt-2009-6030-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Stadsregge Almelo-Wierden 1e herziening Waterblad de Wendel’

In de raadsvergadering d.d. 14 april 2009 is het bestemmingsplan ‘Stadsregge Almelo-Wierden 1e herziening Waterblad de Wendel’ ongewijzigd vastgesteld. Het plangebied wordt ingesloten door de nieuwe Rijksweg 36 en de afbuiging van de N385 (de Wierdensestraat) in het buitengebied van de gemeente Almelo. Dit plan maakt onderdeel uit van het project ‘de Wendel’, voorheen genaamd de ‘Stadsregge Almelo-Wierden, van waterschap Regge en Dinkel’.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 29 april gedurende 6 weken (dus tot en met woensdag 10 juni 2009) ter inzage bij de publieksbalie op het Stadhuis (Stadhuisplein 1). Het bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.almelo.nl/bestemmingsplannen. De balie op de begane grond is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedere donderdagavond is het Stadhuis tot 19.00 uur geopend.

Er zijn geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar gemaakt. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen in de bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. van Benthem van de Gemeente Almelo, (0546) 83 56 47.

Naar boven