stcrt-2009-6027-001.png Bestemmingsplan Landelijk Gebied, eerste herziening, in werking getreden – bouwplannen worden hieraan getoetst

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben op 13 januari 2009 het bestemmingsplan Landelijk Gebied, eerste herziening, goedgekeurd. Tegen dit besluit is bij de Raad van State beroep aangetekend.

Zolang er op het beroepschrift geen beslissing is genomen, is het bestemmingsplan Landelijk Gebied, eerste herziening, nog niet onherroepelijk.

Omdat binnen de beroepstermijn geen verzoeken tot het treffen van een voorlopige voorziening zijn ingediend is het bestemmingsplan Landelijk Gebied, eerste herziening, wel in werking getreden. Dit betekent dat alle (bouw)aanvragen die betrekking hebben op gronden binnen het plangebied van het bestemmingsplan Landelijk Gebied, eerste herziening, aan de voorschriften van dit bestemmingsplan worden getoetst.

Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is, zal hiervan mededeling worden gedaan in De Nieuwe Meerbode en in de Staatscourant.

Het bestemmingsplan Landelijk Gebied, eerste herziening, ligt permanent ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, cluster vergunningen. U kunt hier – bij voorkeur op afspraak – terecht binnen de openingsuren van het gemeentehuis.

Uithoorn, 6 mei 2009

Naar boven