stcrt-2009-5951-001.png Kennisgeving bestemmingsplannen gemeente Spijkenisse

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat voor de volgende gebieden nieuwe bestemmingsplannen worden voorbereid:

  • 1. De wijk ‘Schiekamp-Hoogwerf’; het bestemmingsplangebied wordt begrensd door de Groene Kruisweg, de Hartelweg, de Noordhoekseweg en de Molendijk.

  • 2. Het perceel van de huidige stoeterij/manage Willemshof aan de Toldijk 7a met een aantal omliggende percelen.

  • 3. Een gedeelte aan de oostzijde van het centrum dat begrensd wordt door de Oude Maas, het metrotracé, het bedrijventerrein Hongerland en het bedrijventerrein Haven Zuid.

  • 4. Een gedeelte aan de oostzijde van het centrum dat begrensd wordt door het park in het noordoosten, de Elementenweg in het noordwesten, de Groenoordweg in het zuidoosten en de Schenkelweg in het zuidwesten.

  • 5. Het deel van het centrum, dat begrensd wordt door de Marrewijklaan, de Nieuwstraat, de Noordkade en de Uitstraat.

  • 6. Een gedeelte van het winkelcentrum Waterland.

Aanvullend is het college voornemens om voor de aanleg van een rotonde op het kruispunt Hekelingseweg-Dorpsstraat een projectbesluit voor te bereiden.

Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke internetsite www.spijkenisse.nl.

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de terinzagelegging van het ontwerp bestemmingsplan c.q. projectbesluit. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in de voorlichtingskrant van de gemeente Spijkenisse en/of het Weekblad Spijkenisse.

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven