stcrt-2009-5947-001.png Vastgestelde bestemmingsplannen (WRO oud)

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op 14 april 2009 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld, te weten:

  • 1. Het bestemmingsplan ‘Visserswoningen Vriezenveenseweg, Vroomshoop’

    De partiële planherziening heeft ten doel om ter plaatse van de huidige parkeerplaats 12 wooneenheden in de vorm van 6 visserswoningen ter realiseren. Daarbij wordt tevens de bocht in de Vriezenveenseweg meer naar het zuiden verlegd.

  • 2. Het bestemmingsplan ‘Hofjeswoningen Hoofdstraat, Vroomshoop’

    De partiële planherziening heeft ten doel om tussen perceel Hoofdstraat 53 en ‘de Puntkolk’ 10 hofjeswoningen te realiseren in een U-vormig gebouw.

Termijn van terinzagelegging

De bovengenoemde bestemmingsplannen liggen – inclusief de raadsbesluiten en andere bijbehorende stukken – met ingang van 24 april 2009 – zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis.

Bezwaar- en beroepsmogelijkheden

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kunnen tegen de bestemmingsplannen schriftelijk of mondeling bedenkingen worden ingebracht door:

  • degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Schriftelijke bedenkingen moeten worden gericht aan Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel, Postbus 10078, 8000 GB te ZWOLLE en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge bedenkingen kunt u binnen de genoemde periode naar voren brengen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de provincie Overijssel.

Naar boven