stcrt-2009-5928-001.png Bekendmaking Ontwerpbestemmingsplan ‘Den Dungen, 1e herziening’ Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Den Dungen, 1e herziening’ van 24 april tot en met 4 juni 2009 ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan herziet die delen van het bestemmingsplan ‘Den Dungen’, zoals op 30 september 2004 is vastgesteld, waaraan door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant goedkeuring is onthouden en waarvoor is aangegeven dat de gemeente die onderdelen moet herzien. Verder zijn in deze correctieve herziening ook andere niet goedgekeurde onderdelen van het bestemmingsplan meegenomen, waarvan de gemeente het wenselijk vindt ze te herzien.

Deze correctieve herziening heeft onder andere betrekking op het volgende:

  • gronden bedrijventerrein ’t Schild, fase 1 en 2;

  • perceel Litserstraat 90;

  • perceel Spurkstraat tussen 46 en 48;

  • perceel Grinsel 75;

  • perceel Grote Molenstraat 1.

Ten behoeve van het perceel Spurkstraat tussen 46 en 48 is een akoestisch onderzoek verricht, waaruit naar voren is gekomen dat een besluit hogere waarde moet worden genomen. Het ontwerpbesluit hogere waarde ligt gelijktijdig met dit ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentehuis bij de balie Vergunningen en Handhaving, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel, op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Ook kunt u het plan langs elektronische weg via een PDF bestand inzien op de website van de gemeente: www.sint-michielsgestel.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA in Sint-Michielsgestel. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u op donderdagen contact opnemen met mevrouw T. Hagelaar (Croonen Adviseurs), telefoonnummer: 073-52 33 900.

Sint-Michielsgestel, 23 april 2009

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

de secretaris,

A.H.P.G. van de Kerkhof.

De burgemeester,

J.C.M. Pommer.

Naar boven