stcrt-2009-5896-001.png Structuurvisie Zilverackers

Op 7 april 2009 heeft de raad van de gemeente Veldhoven de Structuurvisie ‘Zilverackers’ vastgesteld.

In de structuurvisie wordt in hoofdlijnen de voorgenomen ontwikkeling van het gebied ‘Zilverackers’ beschreven alsmede de hoofdzaken van het door de gemeente te voeren ruimtelijk beleid voor dit gebied. Daarnaast gaat deze structuurvisie in op de wijze waarop de raad zich voorstelt die voorgenomen ontwikkelingen te doen verwezenlijken.

In de toelichting zijn enige wijzigingen aangebracht in de tekst onder het kopje Groenstructuur op bladzijde 12 en op bladzijde 21 is de planning aangepast. Op de plankaart is de inpassingsmaatregel (verkeer) verwijderd.

Het besluit van de gemeenteraad en de Structuurvisie ‘Zilverackers’ liggen vanaf 1 mei 2009 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis (tot 12 juni 2009).

U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

(Omdat het gemeentehuis op 1 mei 2009 de gehele dag gesloten is, kunt u de stukken op deze datum inzien tijdens openingsuren in de bibliotheek aan het Meiveld in Veldhoven.)

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl./bouwen/wonen/structuurvisie.

Tegen het besluit de Structuurvisie ‘Zilverackers’ vast te stellen kan geen beroep worden ingesteld.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer R. Smits, senior-jurist van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (040) 25 84 377, e-mailadres: rob.smits@veldhoven.nl.

Veldhoven, 29 april 2009

Naar boven