stcrt-2009-5872-001.png Ontwerp ‘bestemmingsplan archeologie gemeente Katwijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Katwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 24 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp 'bestemmingsplan archeologie gemeente Katwijk'.

Met het '(paraplu) bestemmingsplan archeologie gemeente Katwijk' worden alle reeds vigerende bestemmingsplannen waarin regels archeologie ontbreken voorzien van regels archeologie ter bescherming van archeologische waarden.

Het ontwerp van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis en servicepunten van de gemeente Katwijk en digitaal via de website van de gemeente Katwijk: www.katwijk.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 589, 2220 AN, Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen na het maken van een afspraak via telefoonnummer 071-4065170 naar voren worden gebracht.

Naar boven