stcrt-2009-5871-001.png Diverse bestemmingsplannen onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat de volgende besluiten met betrekking tot bestemmingsplannen inmiddels onherroepelijk zijn geworden:

  • 1. Het besluit van 22 april 2008 van Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht met betrekking tot de goedkeuring van het bestemmingsplan Ondiep.

    Het plangebied van het bestemmingsplan Ondiep ligt in de wijk Noordwest en omvat de buurten Ondiep (exclusief Loevenhoutsedijk en omgeving) en 2e Daalsebuurt. Het gebied wordt begrensd door de Vecht in het noordoosten, de spoorlijnen Utrecht–Amersfoort en Utrecht–Amsterdam in het zuiden en door de Marnixlaan aan de westkant van het plangebied.

    Het bestemmingsplan richt zich voornamelijk op beheer van de bestaande situatie en het vastleggen van de functionele en ruimtelijke situatie. In het bestemmingsplan wordt daarnaast rekening gehouden met de herstructurering die plaatsvindt in het plangebied en het project Levenslustig Ondiep.

    Dit besluit is onherroepelijk sinds 25 maart 2009.

  • 2. Het besluit van 19 december 2007 van Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht met betrekking tot de goedkeuring van het bestemmingsplan Rivierenwijk.

    Dit bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat globaal begrensd wordt door de Balijelaan in het noorden, de Vaartsche Rijn in het oosten en het Merwedekanaal in het westen.

    Het belangrijkste doel van dit bestemmingsplan is het geven van een uniform en actueel juridisch-planologische kader voor de Rivierenwijk, waarbij wordt aangesloten bij de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van de ruimtelijke ordening en gemeentelijke beleidsnota's voor zover deze ruimtelijke consequenties hebben. Het bestemmingsplan richt zich voornamelijk op beheer van de bestaande situatie en het vastleggen van de (bestaande) functionele en ruimtelijke structuur.

    Dit besluit is onherroepelijk sinds 15 oktober 2008.

  • 3. Het besluit van 2 september 2008 van Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht met betrekking tot de goedkeuring van het bestemmingsplan Zuilen, 1e herziening.

    De 1e herziening heeft betrekking op het totale plangebied van het bestemmingsplan Zuilen. Het plangebied wordt begrensd door de gemeentegrens met Maarssen, het Amsterdam-Rijnkanaal en de spoorlijn Utrecht–Amsterdam, de Marnixlaan en de Vecht.

    Dit bestemmingsplan is een gedeeltelijke herziening van de voorschriften van het bestemmingsplan Zuilen. Het doel van de 1e herziening is om de onjuistheden in het plan te repareren.

    Dit besluit is onherroepelijk sinds 24 december 2008.

Bovengenoemde besluiten van gedeputeerde Staten en de bestemmingsplannen liggen ter inzage bij:

  • Informatie Centrum Gemeente Utrecht, Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), Utrecht, geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00–13.00 uur;

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling, Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht, geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur.

Naar boven