stcrt-2009-5848-001.png Onherroepelijk Bestemmingsplan Lisse Bedrijventerreinen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maken ingevolge artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat de Raad van State aan het bestemmingsplan ‘Lisse Bedrijventerreinen’ gedeeltelijk goedkeuring heeft onthouden. De onthouding heeft enkel betrekking op het terrein ten zuiden van het huidige bedrijventerrein Dever. Het overige deel van het bestemmingsplan is in stand gelaten en is hierdoor onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ‘Lisse Bedrijventerreinen’ heeft betrekking op het bedrijventerrein Meer en Duin en Dever van Lisse, inclusief de randen aan de Heereweg en 1e Poellaan te Lisse. Het plan legt voornamelijk de huidige bestaande situatie vast. Veranderingen ten opzichte van de oude bestemmingsplannen zijn in hoofdlijnen:

  • het wijzigen van de bestemming van het terrein tussen de voormalige Tuinbouwschool en de Vennestraat van de functie Onderwijs naar de functie Bedrijven;

  • het terrein van en direct achter de voormalige Tuinbouwschool krijgt de bestemming Gemengde doeleinden I en II.

Goedkeuring is onthouden aan;

  • het toevoegen van een nog te ontwikkelen stuk bedrijventerrein aansluitend aan de zuidpunt van het bedrijventerrein Dever.

Voor vragen over of een nadere toelichting op het vastgestelde bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel op telefoonnummer (0252) 433 222.

Lisse, 22 april 2009

Burgemeester en wethouders van Lisse.

Naar boven