stcrt-2009-5814-001.png Voornemen voorbereiding projectbesluit bouw bedrijfspand Fortune Hotdrinks

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een projectbesluit wordt voorbereid voor de bouw van een bedrijfspand voor Fortune Hotdrinks aan de Olof Palmelaan. Zij zijn daartoe bij besluit van 6 april 2009 door de gemeenteraad gemachtigd. Deze publicatie is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer, www.zoetermeer.nl, onder: de Stad en de Wijken/Bouwen en Wonen/Ruimtelijke Plannen.

Toelichting

Fortune Hotdrinks is voornemens een nieuw bedrijfspand te realiseren op een perceel aan de Olof Palmelaan. Het perceel ligt deels in het bestemmingsplan Oosterheem 2000, zoals herzien bij het bestemmingsplan 1e partiële herziening Oosterheem 2003 en deels in het bestemmingsplan Oosterheem-HSL Zuid (1999). De voorgenomen ontwikkeling is in strijd met deze bestemmingsplannen. Het perceel vormt een onderdeel van het toekomstige bestemmingsplan Oosterhage, waarvoor reeds eerder op 12 februari 2009 een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening heeft plaatsgevonden.

Kennisgeving

Er worden over dit voornemen geen stukken ter inzage gelegd en er wordt geen gelegenheid geboden om over dit voornemen een zienswijze naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies over dit voornemen uit te brengen. Wel zullen er binnen afzienbare tijd een ontwerpprojectbesluit en een ontwerpbouwvergunning ter inzage worden gelegd.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag dan kunt u bellen naar de afdeling Stadsontwikkeling (079) 346 9449.

Zoetermeer, 23 april 2009

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

De burgemeester,

J.B. Waaijer.

Naar boven