stcrt-2009-5810-001.png Vaststelling Projectbesluit rood voor rood Hogeweg 22

Het projectbesluit rood voor rood Hogeweg 22 is door het college op 7 april 2009 ongewijzigd vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het perceel Hogeweg 22, kadastraal bekend gemeente ambt Wijhe sectie C, nummer 1482 gedeeltelijk, met als doel het bouwen van een woning in het kader van de Rood voor Rood regeling.

Het projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken ligt van 24 april 2009 tot en met 4 juni 2009 ter inzage bij de publieksbalie locatie Wijhe, Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe. U kunt het plan tevens inzien op de gemeentelijke website. Gedurende deze termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven