stcrt-2009-5809-001.png Bekendmaking Artikel 11 WRO Provincialeweg 108A en perceel V, nummer 0659 aan de Hoge Dijk te Oosteind

Ontwerp wijziging bestemmingsplannen ‘Buitengebied’ en ‘Reparatieherziening bestemmingsplan Buitengebied’ ten behoeve van Provincialeweg 108A te Oosteind en het perceel sectie V, nummer 0659 aan de Hoge Dijk te Oosteind.

Het college van Oosterhout heeft het voornemen om bovengenoemde bestemmingsplannen, overeenkomstig het bepaalde in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) te wijzigen als volgt:

  • 1. de medebestemming ‘Agrarische Bedrijfsdoeleinden -AB-’ van het perceel Provincialeweg 108A te Oosteind, met toepassing van de ruimte-voor-ruimte-regeling in de medebestemming ‘Bedrijfsdoeleinden -B1-’ ten behoeve van een hoveniersbedrijf;

  • 2. de hoofdbestemming ‘Agrarisch gebied met cultuurhistorische, landschappelijke en/of abiotische waarden’ van het perceel, kadastraal bekend gemeente Oosterhout, sectie V, nummer 0659, plaatselijk bekend Hoge Dijk te Oosteind in de medebestemming ‘Woondoeleinden’, zulks eveneens op grond van de ruimte-voor-ruimte regeling.

Het ontwerpwijzigingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 23 april 2009 voor een periode van 6 weken ter inzage in het informatiecentrum in de publiekshal van het stadhuis.

Gedurende genoemde termijn tot en met 3 juni 2009 kunnen belanghebbenden bij ons college naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerpwijzigingsplan. Indien u een mondelinge zienswijzen kenbaar wilt maken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 0162-489460.

Oosterhout, 22 april 2009

Het college van Oosterhout.

Naar boven