stcrt-2009-5804-001.png Ontwerpbestemmingsplan Manger Cats

Het ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Manger Cats’ met de hierop betrekking hebbende stukken met ingang van 27 april 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt:

  • de bouw mogelijk te maken van een aantal woningen

  • het opnieuw inrichten van de tennisbanen met de daarbij behorende opstallen

  • het vervangen van de bestaande schietbaan door een nieuwe half ondergrondse schietbaan aan de Arnhemsebovenweg 275–279 te Driebergen-Rijsenburg.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

In de gemeentewinkel, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn, ligt het ontwerpbestemmingsplan voor u ter inzage. De gemeentewinkel is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 08.00 tot 13.30 uur en op woensdag van 08.00 tot 20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website van de gemeente: www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, indienen bij de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding het onderwerp: Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Manger Cats.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u voor 29 mei 2009 contact op te nemen met de heer B.J. ter Horst van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, telefoon 0343-565868.

Naar boven