stcrt-2009-5798-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Binderen-Zuid II’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad van Deurne op 10 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Binderen-Zuid II’ heeft vastgesteld. Het plangebied ligt aan de westzijde van de kern Deurne, ten zuiden van de Beukelsdijk. Het bestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor realisatie van de tweede fase van het bedrijventerrein Binderen-Zuid.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 27 april 2009, gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage bij de klantenbalie, bij het loket Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne, Markt 1 te Deurne. Ook zijn het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne/projecten en plannen.nl).

Bij de vaststelling van het plan heeft de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpplan wijzigingen aangebracht in de voorschriften/regels, de toelichting en de plankaart.

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de klantenbalie en voor nadere telefonische informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Moors, telefoon 387 111, e-mail: info@deurne.nl.

Rechtsbescherming bestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden op grond van artikel 8.2 lid 1 onder Wro beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter va de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven