Geldrop-Mierlo

Onherroepelijk uitwerkingsplan Luchen 1e fase

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het bij besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 20 maart 2008 goedgekeurde uitwerkingsplan Luchen 1e fase onherroepelijk is geworden.

Het plan Luchen heeft betrekking op een gebied ten noordwesten van de kern Mierlo. Dit plan omvat de realisatie van ca 750 woningen, 2 hectare bedrijventerrein, water- en groenvoorzieningen, maatschappelijke functies en een woonwagenlocatie. Dit plan wordt in fasen ontwikkeld op basis van uitwerkingsplannen. Het uitwerkingsplan Luchen 1e fase betreft de bouw van ca. 165 woningen, een woonwagenlocatie, water- en groenvoorzieningen en een brede schoollocatie. Fase 1 is gelegen ten westen van de kern Mierlo, nabij de kern Luchen. Het plangebied is aan de noordzijde begrensd door het Kerkepad, aan de oostzijde door de Geldropseweg, aan de zuidzijde door het oostelijk deel van de wijk Kerkakkers en aan de westzijde door de Luchense Wetering.

Het onherroepelijke uitwerkingsplan Luchen 1e fase ligt voor een ieder ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Hofstraat 4 (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur). Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Stefan van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 60. Ook voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget.

Geldrop-Mierlo, 21 april 2009

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

de secretaris,

J.H.M. van Vlerken.

De burgemeester,

M.J.D. Donders-De Leest.

Naar boven