stcrt-2009-5736-001.png Ontwerpbestemmingsplannen Buitengebied Mechanisatie Marienberg en Gramsbergen

Vanaf donderdag 23 april 2009 liggen de volgende ontwerpbestemmingsplannen gedurende 6 weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis te Hardenberg en is het te raadplegen op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen.

Bestemmingsplan Buitengebied Mechanisatie Mariënberg

  • Het bestemmingsplan omvat het perceel Kloosterdijk 17 te Mariënberg en is bedoeld om de uitbreiding van een loods mogelijk te maken, overeenkomstig de inmiddels afgeronde vrijstellingsprocedure ex artikel 19, lid 1 WRO

Bestemmingsplan Buitengebied Gramsbergen, locatie Anerveenseweg 64 te Anerveen

  • Het bestemmingsplan omvat het perceel Anerveenseweg 64 te Anerveen en zorgt ervoor dat de bestemming van het bouwperceel herzien wordt. Het voorste deel, kadastraal bekend onder GBG00, sectie K, nummer 481, krijgt een woonbestemming en het achterste deel, kadastraal bekend GBG00, sectie K, nummer 480, krijgt een agrarische bestemming.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij het loket Bouwen en Wonen, telefoon 0523-289396. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven