stcrt-2009-5730-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied – Tjabbestreek’

Burgemeester en wethouders delen mee dat met ingang van 23 april 2009 gedurende zes weken in het gemeentehuis (Hoofdweg 2 te Wedde) voor iedereen ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 26 maart 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied – Tjabbestreek’. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Wanneer u het plan gedurende de ter inzage termijn buiten de openingstijden wilt inzien, dient u telefonisch contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Zaken. Het bestemmingsplan is tevens te bekijken op onze internetsite, www.bellingwedde.nl, onder ruimtelijke plannen.

Het plan heeft betrekking op het gebied tussen de woningen Tjabbestreek 31 en 41 te Blijham en wil de bouw van drie vrijstaande woningen mogelijk maken.

Tegen het ontwerp van dit plan zijn geen zienswijzen ingediend. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft de gemeenteraad een ambtshalve wijziging aangebracht. Een verlate verlate reactie van de gemeente Pekela is als bijlage bij het bestemmingsplan opgenomen. Overigens wordt in de reactie aangegeven dat er geen opmerkingen op het plan zijn.

Gedurende de zes weken van terinzagelegging kunnen bedenkingen worden ingediend door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een ieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Uw bedenkingen kunt u tot en met 3 juni 2009 bij gedeputeerde staten van de provincie Groningen inbrengen. Bedenkingen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren worden gebracht. Schriftelijke bedenkingen kunnen worden verzonden naar Gedeputeerde Staten van Groningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen. Voor het inbrengen van mondelinge bedenkingen moet vooraf een afspraak worden gemaakt (tel. 050-3164911).

Naar boven