stcrt-2009-5729-001.png Vaststelling bestemmingsplan 1e herziening bedrijfsterrein Oudenrijn

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (betreft bestemmingsplan onder de oude WRO) bekend dat met ingang van 23 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 9 april 2009 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan 1e herziening bedrijfsterrein Oudenrijn.

Dit bestemmingsplan is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan bedrijfsterrein Oudenrijn. Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door De Meern (Meentweg), de Rijksweg A12, de Strijkviertel en de Leidsche Rijn. Deze herziening heeft betrekking op een aantal ondergeschikte wijzigingen van het bestemmingsplan Bedrijfsterrein Oudenrijn. Een aantal bestemmingsplanvoorschriften is geactualiseerd en de geluidszone industrielawaai is gedeeltelijk gewijzigd.

De gemeenteraad heeft bij de vaststelling wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De eerste wijziging betreft het aanbrengen van de plangrens in de kaart geluidszone. De tweede wijziging bestaat uit het opnemen van een zone grenzend aan het bedrijfsterrein Oudenrijn, waarin het oprichten van bouwwerken, zoals geluidsschermen, zijn toegestaan.

Het bestemmingsplan 1e herziening bedrijfsterrein Oudenrijn ligt ter inzage bij:

  • Informatie Centrum Gemeente Utrecht, Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), Utrecht, geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00–13.00 uur;

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling, Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht, geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur;

  • Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern, Dorpsplein 1, Vleuten, geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur, donderdag tot 21.00 uur.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder die zich tijdig met zienswijzen tot de gemeenteraad heeft gewend, een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, alsmede een ieder die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht, bedenkingen indienen tegen het bestemmingsplan bij:

Gedeputeerde staten van de provincie Utrecht

Postbus 80300

3508 TH te Utrecht

Bedenkingen kunnen naar keuze mondeling of schriftelijk worden ingediend. Voor het mondeling inbrengen van bedenkingen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging, gedurende werkdagen telefonisch een afspraak worden gemaakt met de provincie (tel. 030-258 31 36).

Naar boven