stcrt-2009-5727-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Winnerstraat 7

  • Winnerstraat, tussen huisnummer 7 en 9, ontwikkelen drie Ruimte voor Ruimte-woningbouwkavels en het herbestemmen van een bedrijfswoning die gesplitst mag worden in twee burgerwoningen (bestemmingsplan Winnerstraat 7). Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 24 april 2009 tot en met 4 juni 2009, bij de centrale klantenbalie of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Besluit hogere grenswaarden

Ten behoeve van het bovengenoemde bestemmingsplan hebben burgemeester en wethouders van Nederweert bij besluit van 10 februari 2009 voor drie woningen aan de Winnerstraat (tussen Winnerstraat 7 en 9) te Nederweert hogere grenswaarden voor de ten hoogst toelaatbare geluidbelasting vastgesteld.

Dit besluit ligt tegelijkertijd met het vastgestelde bestemmingsplan Winnerstraat 7 ter inzage en wel van 24 april 2009 tot en met 4 juni 2009. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen dit besluit. Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Nederweert, 23 april 2009

Naar boven