stcrt-2009-5724-001.png Ontwerpprojectbesluit vervangende nieuwbouw woning Oude Trambaan 42 te Heythuysen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken bekend dat een verzoek tot het nemen van een projectbesluit is ingediend door dhr. C. Simons, Gravenstate 8 te Heythuysen teneinde vervangende nieuwbouw mogelijk te maken van de woning Oude Trambaan 42 te Heythuysen.

Het voornemen bestaat om met toepassing van 3.10 en 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening een aan een bestemmingsplan voorafgaand projectbesluit te nemen van het vigerende bestemmingsplan ‘kern Heythuysen 1e herziening’.

Het ontwerp van het te nemen besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 23 april 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie van het gemeentehuis Leudal, Dorpsstraat 1 te Heythuysen en de servicebalie in Roggel, Mark 6.

U kunt de stukken ook via internet raadplegen (www.leudal.nl)

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt gedurende bovengenoemde termijn bij de afdeling ruimtelijk ontwikkeling en volkshuisvesting te bereiken op tel: 0475-859755.

Heythuysen, 22 april 2009

Naar boven