stcrt-2009-5715-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening (woon)gebieden rond het centrum’

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat met ingang van 23 april 2009 gedurende zes weken in het Infocentrum en bij de frontoffice van Milieu- en bouwzaken in het stadhuis, Beekstraat 54 te Weert ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening (woon)gebieden rond het centrum’ met bijbehorende toelichting. Het plan ligt tevens ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert en is digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Weert: www.weert.nl → actueel → officiële bekendmakingen.

Het plan bevat een wijziging van doeleinden voor de bestemming Woondoeleinden voor wat betreft de aanduiding ‘privé parkeren’. Voor het bestemmingsplan is geen exploitatieplan opgesteld.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door eenieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, Postbus 950 te 6000 AZ Weert. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via 0495-575217.

Weert, 22 april 2009

Naar boven