stcrt-2009-5710-001.png Ontwerp structuurvisie Aalden Zweeloo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat met ingang van 23 april 2009, tijdens de openingstijden op werkdagen van 08:30 tot 12:00 uur en op donderdag tevens van 16:00 tot 18:00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu, in het gemeentehuis van Coevorden, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen, gedurende zes weken, voor een ieder de ontwerp structuurvisie Aalden-Zweeloo ter inzage ligt. De structuurvisie is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage.

De structuurvisie geeft de ruimtelijke ontwikkelingsrichting van het dubbeldorp Aalden-Zweeloo aan voor de langere termijn. Het is daarmee kaderstellend voor de gewenste ontwikkelingen en vormt derhalve een toetsingskader voor de gewenste ontwikkelingen.

Tijdens deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Op woensdag 6 mei wordt in de gereformeerde kerk aan de Kerkstraat 16 in Aalden een informatieavond georganiseerd, waarin de structuurvisie wordt toegelicht en waarin vragen gesteld kunnen worden. U bent daar welkom vanaf 19.45 uur. Om 20.00 uur zal de informatiebijeenkomst van start gaan.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Beleid & Strategie (locatie Dalen), na telefonische afspraak met de heer W. de Jong, tel.: 0524-598171. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Coevorden, 22 april 2009

Naar boven