stcrt-2009-5687-001.png Projectbesluit vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij een projectbesluit hebben vastgesteld voor het oprichten van een woning met garage op het perceel Schoolstraat 57 te Vlagtwedde. Het projectbesluit ligt met de daarbij behorende stukken van 23 april tot en met 3 juni 2009 ter inzage op het gemeentehuis in Sellingen. Het projectbesluit kan ook worden ingezien op www.vlagtwedde.nl/projectbesluiten.

Omdat niemand een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit, kan alleen nog een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken, beroep instellen.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Sector Bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 150, 9700 AD Groningen. De beroepstermijn loopt van 23 april tot en met 3 juni 2009.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Groningen.

Sellingen, 22 april 2009

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde,

G. Oosting,

burgemeester.

J.M. de Vos,

secretaris.

Naar boven