stcrt-2009-5659-001.png Ontwerpbestemmingsplan Oude Pastoriestraat

Voorbereiding bestemmingsplan

De eigenaren van een perceel aan de Oude Pastoriestraat (tussen Dorpsstraat 71 en Oude Pastoriestraat 1) te Enter hebben een verzoek om planologische medewerking ingediend voor de bouw van een woning. De bouw van deze woning past niet binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan. De gemeente is echter bereid om mee te werken aan het verzoek en dit plan te herzien. Op grond van artikel 1.3.1 Bro deelt het College van burgemeester en wethouders daarom mede dat een bestemmingsplan in voorbereiding is voor het perceel Oude Pastoriestraat, kadastraal bekend gemeente Wierden, sectie E nummer 7082.

Herziening bestemmingsplan perceel Oude Pastoriestraat

Naar aanleiding van het verzoek van de eigenaren van het perceel Oude Pastoriestraat is voor dit perceel een ontwerpbestemmingsplan opgesteld, dat de naam ‘Enter, partiële herziening Oude Pastoriestraat’ heeft gekregen. In dit plan wordt de bouw van een woning planologisch-juridisch geregeld.

Met de aanvrager is een overeenkomst afgesloten voor het kostenverhaal.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 23 april 2008 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven