stcrt-2009-5649-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan Vijverbrinkenweg 1 te Sleen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het bestemmingsplan Vijverbrinkenweg 1 te Sleen, vastgesteld door de gemeenteraad op 10 februari 2009, onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan omvat het herschikken van het bouwvlak en het erf ten behoeve van de vervangende bouw van een woning op het perceel Vijverbrinkenweg 1 te Sleen.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 23 april 2009 ter inzage bij de afdeling Publieksservice, Team Bouw en Milieu (locatie Dalen) en is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage.

Bestemmingsplan Klenckerweg

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het bestemmingsplan Klenckerweg, vastgesteld door de gemeenteraad op 10 februari 2009, onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan omvat de bedrijfsverplaatsing van een agrarisch bedrijf aan de Bennevelderstraat 56 te Benneveld naar de Klenkerweg te Benneveld.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 23 april 2009 ter inzage bij de afdeling Publieksservice, Team Bouw en Milieu (locatie Dalen) en is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage

Naar boven