stcrt-2009-5648-001.png Goedgekeurd wijzigingsplan van het bestemmingsplan Kleine Vink voor de percelen Grasdrogerij 1 en Maalderij 2 en 3

Burgemeester en wethouders maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit, kenmerk PZH-2009-285723, van 8 april 2009 hebben besloten de wijziging van het bestemmingsplan ‘Kleine Vink’, het ‘Partiële wijziging I-2008 − Grasdrogerij 1 en Maalderij 2 en 3’ goed te keuren. Het plan heeft betrekking op een wijziging van de percelen Grasdrogerij 1 en Maalderij 2 en 3. In de bestaande situatie is uitbreiding van de bestaande bedrijven niet mogelijk. In artikel 6, lid 4 van het bestemmingsplan ‘Kleine Vink’ een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor de voornoemde percelen. De wijzigingsbevoegdheid biedt de mogelijkheid om de bestaande bedrijven uit te breiden.

Het besluit van GS en het wijzigingsplan van het bestemmingsplan Kleine Vink liggen met ingang van 22 april 2009 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage.

Bezwaar-/beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kunnen ingevolge artikel 54 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening belanghebbenden tegen het goedgekeurde uitwerkingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG onder vermelding van ‘beroepschrift Wijzigingsplan Kleine Vink’.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening (voorlopige uitspraak) worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voorts is het wijzigingsplan en het besluit digitaal te raadplegen via onze website.

Naar boven