stcrt-2009-5645-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsroute verblijfsrecreatie en attractiepark De Efteling’

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 17 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsroute en verblijfsrecreatie en attractiepark De Efteling’, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding.

Inhoud

Met het ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsroute en verblijfsrecreatie en attractiepark De Efteling’ wordt een planologische basis gelegd voor een wijziging van het tracé van de verbindingsroute tussen verblijfsaccommodatie Bosrijk en attractiepark De Efteling, waarvoor burgemeester en wethouders op 8 september 2008 met toepassing van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) vrijstelling van het bestemmingsplan hebben verleend.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsroute en verblijfsrecreatie en attractiepark De Efteling’ en de daarbij behorende stukken inzien van vrijdag 17 april tot en met donderdag 28 mei 2009 bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken raadplegen via de gemeentelijke website www.loonopzand.nl.

Zienswijze

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze kenbaar maken over ontwerp-bestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze vragen wij u een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, J. van den Berg, telefoonnummer 0416-289288.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot J. van den Berg, werkzaam bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0416-289288 of e-mail: j.vandenberg@loonopzand.nl.

Naar boven