stcrt-2009-5595-001.png Bekendmaking gecoördineerde besluiten in het kader van de coördinatieprocedure ten behoeve van het project de ‘Brede School’ aan de Maximiliaanlaan

Conform het raadsbesluit van d.d. 1 april 2008 (artikelen A2 en A3 van het coördinatiebesluit)en de artikelen 41c , 41d en 41e van de Wet op de Ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders bekend dat, in het kader van de coördinatieprocedure tot de oprichting van de Brede School aan de Maximiliaanlaan (Kadastrale nummer: Aalst C 1907), na behandeling/ verwerking van de ingekomen zienswijzen, het ontvangen van de verklaring van geen bezwaar van de Gedeputeerde Staten, de volgende vergunningen zijn verleend:

  • een bouwvergunning middels een artikel 19, lid 1 WRO vrijstelling, voor de bouw van de Brede School;

  • een kapvergunning ten behoeve van het kappen van 6 eiken en 19 berken;

  • een inritvergunning ten behoeve van het maken van inritten aan de Sophiastraat/Maximiliaanlaan.

Voor de realisatie van het project ‘de Brede School’ is gekozen voor de gemeentelijke coördinatieprocedure. Bovengenoemde vergunningen en de vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1 WRO vormen gezamenlijk de gecoördineerde besluiten. De gecoördineerde besluiten voor de verwezenlijking van de Brede School worden voor de mogelijkheid van beroep aangemerkt als één besluit (artikel 55, sub h WRO). Tegen de gecoördineerde besluiten staat rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (artikel 54, lid 2 sub m WRO).

Bovengenoemde vergunningen met bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de balie van Team Vergunningen in het gemeentehuis tijdens de openingstijden van de productbalies in de publiekshal.

Binnen zes weken kunt u tegen de gecoördineerde besluiten een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift indienen bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. De termijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na de datum van verzending van de gecoördineerde besluiten. In het geval u beroep instelt, kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, t.a.v. de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Anderen die ook belang hebben bij de genomen besluiten kunnen eveneens beroep indienen en een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Waalre, 22 april 2009

Naar boven