stcrt-2009-5499-001.png Vaststelling wijzigingsplan ‘Buitengebied Hengelo/Vorden 2008; Hengelosestraat 2, Keijenborg’

Burgemeester en wethouders van gemeente Bronckhorst hebben op 31 maart 2009 het wijzigingsplan ‘Buitengebied Hengelo/Vorden 2008; Hengelosestraat 2, Keijenborg’ ongewijzigd vastgesteld.

Het plan legt een planologische basis voor de uitbreiding van een schuur.

Het wijzigingsbesluit, het wijzigingsplan en het desbetreffende bestemmingsplan liggen van 16 april t/m 27 mei 2009 tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24 a te Hengelo (Gld.). Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 750370. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Tegen dit besluit kan een belanghebbende binnen 6 weken na de dag van bekendmaking van dit besluit aan aanvrager, schriftelijk een (gemotiveerd) bezwaarschrift indienen bij b en w.

Het besluit treedt na bekendmaking in werking. Het bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er naar uw mening spoedeisende belangen aanwezig zijn en u hebt een bezwaarschrift ingediend, kan om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Zutphen, sector bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen, worden verzocht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Hengelo (Gld.), 15 april 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink

Naar boven