stcrt-2009-5495-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Lochem Noord, 2e partiële herziening, Hoeflingweg (voormalig LTS-terrein)

Burgemeester en wethouders van Lochem maken bekend dat de raad op 7 april 2009 heeft besloten het bestemmingsplan Lochem Noord, 2e partiële herziening, Hoeflingweg (voormalig LTS-terrein) ongewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 16 april 2009 voor de duur van zes weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Markt 3 in Lochem.

Het plangebied betreft het voormalige LTS-terrein dat is gelegen tussen de Larenseweg en de Berkel ter hoogte van de Hoeflingweg. Het bestemmingsplan beoogt de (her)ontwikkeling van het terrein mogelijk te maken, waarbij ruimte wordt geboden aan maatschappelijke en dienstverlenende functies, en kantoren. Ten dienste van deze functies is eveneens lichte bedrijvigheid toegestaan, tot ten hoogste 50% van de gronden en gebouwen.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instelling bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit van de raad. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven