stcrt-2009-5458-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Paraplubestemmingsplan Woondoeleinden’

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Paraplubestemmingsplan Woondoeleinden’ ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Dit plan heeft betrekking op de toevoeging van een binnenplanse ontheffingsmogelijkheid aan alle in de gemeente Leudal vigerende bestemmingsplannen ten behoeve van kleinere verbouwingen aan woningen die zijn gelegen binnen de kernen alsook voor het (ver)bouwen van bijgebouwen bij die woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bij behorende stukken ligt ter inzage met ingang van 16 april 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Dorpstraat 1 en de servicebalie in Roggel, Markt 6.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente Leudal.

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijze kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die een mondelinge zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0475) 859760.

Heythuysen, 15 april 2009

Naar boven