stcrt-2009-5456-001.png Wijziging Bestemming perceel links naast Mientweg 1 te Lutjewinkel

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken op grond van artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn een wijziging op het bestemmingsplan ‘Buitengebied Niedorp-Zuid’ voor te bereiden. Het betreft het perceel links naast Mientweg 1 te Lutjewinkel, kadastraal bekend als Niedorp sectie H, nummer 101. Het wijzigingsplan beoogt de aanwijzing van een nieuw agrarisch bouwblok van 1.5 hectare in verband met de voorgenomen verplaatsing van het agrarisch bedrijf (melkveehouderij) thans gevestigd op de Mientweg 5 te Lutjewinkel.

Het ontwerpwijzigingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende een periode van zes weken, te weten van 20 april tot 1 juni 2009 ter inzage bij de afdeling Grondgebied/VROM. De stukken worden tevens conform artikel 3.6.5 van de Wet ruimtelijke ordening langs elektronische weg via www.niedorp.nl ter beschikking is gesteld.

Deze aanvraag wordt voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Burgemeester en wethouders zijn voornemens medewerking te verlenen op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpbesluit bij burgemeester en wethouders van Niedorp, Postbus 6, 1733 ZG Nieuwe Niedorp. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Grondgebied/VROM, telefoonnummer (0226) 41 24 90.

Naar boven