stcrt-2009-5454-001.png Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro ten behoeve van de aanleg van de Leeuweriklaan

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 29 januari 2009 besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan het aanleggen van de ontsluitingsweg Leeuweriklaan. Daarbij werd tevens besloten om de bevoegdheid om de procedure te voeren en om te besluiten inzake het nemen van het projectbesluit te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders. Tevens is de bevoegdheid tot het al dan niet vaststellen van een exploitatieplan ex artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening gedelegeerd aan het college van burgemeester en wethouders.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten tot vaststelling van het projectbesluit. Tevens heeft het college besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het projectbesluit met de hierbij behorende stukken liggen vanaf vrijdag 17 april 2009 tot en met vrijdag 29 mei 2009 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.dongen.nl/Plannen en projecten/Woningbouwprojecten/Dongen/Haanse Hoef.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan, met ingang van 18 april 2009 tot en met 29 mei 2009, beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp projectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerp projectbesluit naar voren te hebben gebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Breda, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. U dient daarbij in ieder geval uw naam, adres, een omschrijving van het besluit, de motivering van de gronden van het beroep, de datum en uw handtekening te vermelden.

In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van deze rechtbank. Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Voor nadere informatie over het projectbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw J.H. Rijken-de Haan van de dienst Ruimtelijk Beleid, telefoonnummer: 0162-383338, e-mail: jrijken@dongen.nl.

Naar boven