stcrt-2009-5451-001.png Onherroepelijkheid bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Dubbelen, 1e partiële herziening’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maken ter voldoening aan artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant d.d. 11 februari 2009 omtrent goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Dubbelen, 1e partiële herziening’ op d.d. 9 april 2009 onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan betreft een aanpassing van de voorschriften van bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Dubbelen’. Het plan is opgesteld vanwege het onthouden van goedkeuring door Gedeputeerde Staten waardoor deze op enkele punten gerepareerd moet worden conform art. 30 WRO. Daarnaast is er een verbetering in de systematiek van de bouwvoorschriften aangebracht. Het plan voorziet niet in ruimere bouwmogelijkheden of wijziging van bestemmingen.

Voornoemd bestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage van in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel tijdens openingstijden en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Veghel, 15 april 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven