stcrt-2009-5449-001.png Goedkeuring bestemmingsplan De Welle, herziening ex art. 30 WRO, te Woudsend

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Fryslân bij hun besluit van 31 maart 2009 (bekendmaking dd. 3 april 2009) het bestemmingsplan De Welle, herziening ex art. 30 WRO, te Woudsend, geheel hebben goedgekeurd. Het gaat daarbij om het volgende:

Inhoud/locatie

Genoemd plan c.q herziening omvat een actualisatie/wijziging van de geluidszone van industrieterrein De Welle. Tevens heeft de goedkeuring betrekking op de aanvullingen/wijzigingen die de gemeenteraad bij zijn besluit van 2 december 2008 heeft vastgesteld.

Inzien

Genoemd goedkeuringsbesluit met het bestemmingsplan zelf ligt met ingang van 17 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (centrale balie, tijdens openstellingstijden), Stadslaan 75 te IJlst. Ook is het mogelijk Om het bestemmingsplan in te zien via de website www.wymbritseradiel.nl onder de link digitaal loket/bouwen & wonen/digtaal plan en bestemmingsplannen.

Reageren

Degene die tijdig bij Gedeputeerde Staten voornoemd tegen het vastgestelde bestemmingsplan bedenkingen heeft ingebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest volgens de daarvoor geldende regels tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten voornoemd te hebben kunnen indienen, kan beroep aantekenen tegen voornoemd goedkeuringsbesluit binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging (=beroepstermijn). Een dergelijk beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: de naam en adres van indiener; dagtekening; omschrijving van besluit waartegen beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Genoemd goedkeuringsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de genoemde terinzageleggingstermijn (d.i. 29 mei 2009), tenzij binnen die termijn door bovengenoemde beroepsgerechtigde(n), naast het aantekenen van beroep, ook een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Verkrijging

Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten ad € 50,– een afschrift van genoemd bestemmingsplan worden opgevraagd.

IJlst, 16 april 2009

Naar boven