stcrt-2009-5436-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Kom Domburg 4e herziening’

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat gedurende 6 weken, van 16 april t/m 27 mei 2009, ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 2 april 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Kom Domburg 4e herziening’. Deze 4e herziening van het bestemmingsplan Kom Domburg heeft tot doel het aanpassen van de ‘Voorschriftenkaart Archeologie’. In het voorontwerp van de 3e herziening kom Domburg is een andere voorschriftenkaart opgenomen dan in het ontwerp, dat door de gemeenteraad op 24 april 2008 overeenkomstig is vastgesteld. Ná de goedkeuring door Gedeputeerde Staten op 23 juli 2008 is geconstateerd dat de kaart uit het voorontwerp had moeten worden opgenomen.

Aangezien er geen zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar zijn gemaakt, kunnen slechts belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college kenbaar te maken tijdens bovenvermelde periode schriftelijk beroep tegen het vastgestelde uitwerkingsplan indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Na afloop van de beroepstermijn wordt het bestemmingsplan van kracht, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van een beroep tevens ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek wordt ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website, www.veere.nl., onder ‘visie en beleid, bestemmingsplannen’.

Domburg, 15 april 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.S. de Regt.

De burgemeester,

R.J. van der Zwaag.

Naar boven