stcrt-2009-5420-001.png Vooraankondiging Projectbesluit Ary Koplaan 10–12

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb), geven burgemeester en wethouders van Vlaardingen kennis van de voorbereiding van een projectbesluit voor het gedeeltelijk vergroten van het bedrijfspand ten behoeve van opslag aan de Ary Koplaan 10–12 te Vlaardingen (plangebied Westwijk).

Aangezien hiervoor geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld, wordt er omtrent dit voornemen – overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro – geen inspraak verleend, is er geen mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen en wordt geen gelegenheid geboden aan een onafhankelijke instelling om advies uit te brengen.

Het ontwerpprojectbesluit wordt naar verwachting nog dit jaar gedurende een termijn van zes weken op de gebruikelijke wijze ter inzage gelegd. Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit worden ingediend.

Van de terinzagelegging wordt vooraf kennisgegeven in Groot Vlaardingen, de Staatscourant en op de internetsite van de gemeente Vlaardingen (www.vlaardingen.nl).

Vlaardingen, 14 april 2009

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven