stcrt-2009-5414-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, herziening De Kei Kraggenburg’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 16 april 2009 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, herziening De Kei Kraggenburg’ voor een ieder ter inzage ligt bij het loket woonomgeving op het gemeentehuis in Emmeloord.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om 69 recreatiewoningen, 87 chalets en een veld voor toeristisch kamperen te realiseren. De centrale voorzieningen worden uitgebreid met onder meer nieuwe sanitaire voorzieningen, een zwembad en een tennisbaan.

Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan binnen de gestelde termijn een afspraak worden gemaakt met de heer C. Ortelee van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 34 90.

Naar boven