stcrt-2009-5405-001.png Projectbesluit Rijksweg in Molenhoek

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen ten behoeve van:

Het treffen van een voorziening (komremmer) om de maximaal toegestane snelheid naar 50 km/uur terug te brengen op de Rijksweg in Molenhoek. Het projectbesluit heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Mook en Middelaar sectie A6234, gemeentelijk bekend voormalig Rijksweg nummer 17, nu ongenummerd.

Inzageperiode

Het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 15 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden en is tevens te raadplegen op www.Mookenmiddelaar.nl.

Het besluit is verzonden aan de aanvrager op 7 april 2009.

Reactiemogelijkheden

Gedurende de inzage periode kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken. Degene die onverschoonbaar niet tijdig een zienswijze indient, kan in een later stadium geen bezwaar en/of beroep instellen tegen het definitieve besluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor het indienden van mondelinge zienswijzen kan een afspraak gemaakt worden via onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie: bureau RIBM, tel. 024-6969177.

Mook, 14 april 2009

R.J. Persoon,

burgemeester.

Th.P.G. van der Horst,

secretaris.

Naar boven